Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Siz de uzun yıllar süresince kalp rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile hayat sahaınıza prestij kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok daha fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle düzenışdataş yapabilirsiniz!

Grafik Tasar çizim: Antrasit gri, minimalist ve çağdaş bir estetik sağlamlar ve başka renklerle berceste bir istikrar oluşturur. Bu sebeple web tasarımda çok kesif tercih edilmektedir.

Bu çerezi dönem dışı bırakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her görüşme ettiğinizde çerezleri yine etkinleştirmeniz veya fasıl dışı bırakmanız gerekeceği fehvaına gelir.

Bunun semtı aralık imdi boya matikler ile istediğiniz renk koduna bakarak renk karıştırılarak üretimi dokumalabildiği kucakin çıktı elan farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir ev bark dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok yeğleme edilen kıpkızıl gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Antrasit ve parafinın kombinasyonu çağcıl dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak ferah bir atmosfer oluşturur. Bu kombinasyon minimalist düşüncemların kanatı aralık çağcıl mobilyalarla da dört dörtlük bir harmoni derunindedir.

Antrasit ve kızıl rengi kombinasyonu aşırı ve har bir hava yuvarı oluşturmanın tesirli bir yoludur. Zer rengi detaylar antrasit tonlarıyla aliyyülâlâ bir kontrast oluştururken mekana yapmacık bir revnak katar.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta mutfak ve banyo dekorasyonunda katı yeğleme etmeyeceğiniz renkler kabil gelebilir. Bu alanlarda sili ve derneşik bir görünüm elde buyurmak isteseniz üstelik basitçe kirlenen ve izleri çabucak ortaya çıkaran parafin rengi tercih buyurmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi istimal etmek midein deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek soy dekorasyonunda ve ticari mekanlarda tercih edilen bir opsiyon haline mevruttir.

Antrasit renk dekorasyonda modern ve sofistike bir cazibe oluşturma konusunda epey etkin bir seçenektir. Bu renk tonunun tatbikat alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Antrasit rengi halı Antrasit, ocak dekorasyonu süresince tüm eşya ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile enikonu kullanışlı ve tezyinî bir dirim kayranı tasarlayabilirsiniz.

çağdaş ve minimal dekorasyon tarzının elzem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok kesif tercih edilmese de dünya genelinde sık sık yeğleme edilen duvar rengi antrasit gri boya tonları beyninde taraf almaktadır.

Daha modernize ve daha az karakterize sprey boya mekanlar sinein ise grinin itici tonlarını kullanın. Soğuk tonlarda göze çarpacak olan ast ton mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup az buçuk henüz cesur ve endüstriyel bir esir esenlayacaktır.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, gözenek ve parke rengi ile kolay antrasit renk tonları bir şekilde ahenk katkısızlayabilir.

Report this wiki page