En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Antrasit kabil kıpkızıl renklere saha okumanın yolu cevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sebebiyle antrasit renk farklı bir mekana yolculuk mimarilmasını katkısızlar.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance şehir navigation, analyze kent usage, and assist in our marketing efforts.

Bizi tüm toplumsal ağlarımızdan uyma ederek aktüel duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Dar sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak çağdaş bir estetik elde edebilir. Möble seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı gösterişsiz ve yanıltıcı bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Ocak sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına karmaşık bir hava yuvarı ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar yahut dolaplar mekanın umumi estetiğini sağlamlaştırır ve gayrı renklerle harmonik bir ahenk sağlamlar.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda yıldızlı gri, bej, krem rengi, kahverengi kabil renkleri tercih edebilirsiniz.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does hamiş include all offers available in the marketplace.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin antipatik pembe tonları ile antrasitin dargın gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni ekseriya çağdaş mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi halk etmek derunin kullanılabilir.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek antrasit duvar boyas soy dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir tutum haline gelmiştir.

Antrasit rengi çoklukla yoğun gri veya siyah sprey boya olarak teşhismlanır. Antrasit gri ise bu iki rengin adeta eksiksiz bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem de başka dekorasyon unsurlarıyla aliyyülâlâ bir mutabakat bağırsakerisindedir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok uyanıklık çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle fosforlu antrasit gri dekorasyon zeminler ve kaplamalar ile yan yana enikonu sükselı bir uyuma sahiptir. Nurlu beyaz güpürların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının eş noktada buluşmasının verdiği gailesiz ve keyifli hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada sıkça ön plana çıkan beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde nesil dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Hararetli antrasit renk siyaha benzeyen en koyu tonudur.

Adidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile öteki tarafta canlı ve daha derin tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

LBMA was established in 1987 by the Bank of England, which at that time was the bullion market's regulator. The LBMA sets and monitors refining standards, creates trading documentation and fosters the development of good trading practices.

Report this wiki page